Rydding av dødsbo

  • Vi i 24 Søppel og Flytting/Søppelbilen tilbyr tjenester innen rydding av dødsbo.
  • Vi er her for å hjelpe deg med å rydde dødsbo så enkelt og effektivt som mulig.
  • Vi tar oss av alt fra det øyeblikket vi ankommer, slik at du kan fokusere på andre ting.

varetaxi

La oss rydde ditt dødsbo og gjøre alt det harde arbeidet for deg.

Du trenger ikke å bekymre deg for å sortere gjennom eiendeler, kvitte deg med gamle møbler eller håndtere ubehagelige overraskelser som dukker opp under rydding av dødsbo. Vi vil håndtere alt for deg i tide, slik at livet ditt kan komme tilbake til det normale så snart som mulig.

Å takle en kjæres død er aldri lett, det er ofte vanskeligere når du må takle all logistikken for å håndtere eiendelene deres.

 

Du er kanskje ikke klar til å gjøre dette på egen hånd ennå. Det kan være vanskelig nok bare å takle sorgen, enn si å redegjøre for sentimental verdi eller prøve å finne ut hvor mye ting er verdt.

Søppelbilen tar seg av alt fra start til slutt, slik at du kan fokusere på det som betyr mest akkurat nå, mens vi håndterer alt annet for deg.

  • Billige og effektive
  • Profesjonell tilnærming
  • Rydding av dødsbo
  • Oslo og omegn

Svarte poser kaste avfall

Rydding og håndtering på egen hånd.

Når et familiemedlem flytter ut eller går bort, etterlates mye av eiendelene på eiendommen eller boligen som har vært bebodd i flere tiår. Nærmeste familiemedlem påtar seg ansvaret for å få eiendommen

De nærmeste familiemedlemmene som bor i nærheten av det aktuelle huset/eiendommen, kan for eksempel samle andre familiemedlemmer for å hjelpe til med rydding og sortering. Dette fungerer for familier som har tid, vilje og fysisk styrke til å få jobben gjort. Dette kan være fort gjort, men kan også være tidkrevende og vanskelig. 

Men noen ganger fungerer det ikke. Noen ganger kan du ikke gjøre det alene. Vi i 24 Søppel og Flytting hjelper deg med denne prosessen og forenkler din innsats. Vi følger dine føringer om hvor og hva som skal håndteres. 

Vi er her for å hjelpe deg

Vi har forståelse for at rydding og håndtering av boet er en krevende oppgave og vi vil gjøre vårt beste for å tilpasse oss til å få håndtert inventaret på best mulig måte. Det er mye som foregår, men vi vil hjelpe deg med å håndtere og flytte objekter som du ønsker å ivareta.

Vi jobber effektivt og er enkle å ha med å gjøre. 

Her er ingen spørsmål feil, er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss gjennom kontaktskjema eller ring oss på – 450 53 228.


Priser

Rydding av dødsboet

Plast, plastposer, emballasje, poser

Hva er rydding av dødsbo?

Rydding av dødsbo betyr å få håndtert eiendelene og eiendommen til en person som har gått bort.

Enten rydding er gjennom

  • gjenvinning
  • salg
  • donering

Hvordan tømmer jeg boet?

For at vi i 24 Søppel og Flytting skal rydde i boet så effektivt og enkelt som mulig er det en stor fordel at du som kunde vet hva du vil beholde eller kaste.

Sorter objekter i to kategorier. Det du ikke vil ha og det du vil beholde. Kvitt deg med alt du ikke trenger og behold det som du ser verdi i til personlig bruk eller videresalg. Doner eventuelle brukbare møbler til veldedighet. Vi hjelper deg med flytting og håndtering av inventaret i boet.

prising rydding

Prising av objekter?

Vi bistår ikke med prising av objekter og artikler, men vi kan være behjelpelig med å gi råd og føringer om hva som har verdi og hva som kan resirkuleres.

Prising av objekter kan gå gjennom forhandlere ved å sende bilder og beskrivelser av objektene/artiklene. 

Hvem er Søppelbilen?

Hvem er 24 Søppel og Flytting

24 Søppel og Flytting, Søppelbilen spesialiserer seg på å rydde ut gods og kvitte seg med alt du ikke trenger eller vil ha. Vi kan komme hjem til deg, vurdere situasjonen og deretter komme med anbefalinger slik at du kan få håndtert inventaret i eiendommen. 

Vi holder til i Oslo og vil hjelpe deg med å kvitte deg med gjenstander som ikke lenger har noen sentimental verdi, eller generell opprydding i saker og ting som er etterlatt av den tidligere beboeren.

Ring oss i dag på 450 53 228

Vi hjelper deg med rydding og bortkjøring av inventar, slik at prosessen går fortere og enklere.

Ring oss i dag på 450 53 228 eller kontakt oss her på nettsiden gjennom kontaktskjema.

Kontaktskjema
Anmeldelser
Kvalitet
Tesfay Araya